LIVE COOKING w hotelu BEST WESTERN Hotel Portos***

02.08.2013
  1. Strona główna
  2. Aktualności
  3. Szczegóły aktualności

Od sierpnia 2013 warszawski BEST WESTERN hotel Portos rozszerzył swoją ofertę śniadaniową. Do bogatego wyboru dań oferowanych na bufecie śniadaniowym dołączono stację Live Cooking.

Na życzenie Gości, na ich oczach przygotowywane są pyszne naleśniki i omlety. W ofercie są również jajka po benedyktyńsku, jajka sadzone oraz klasyczna jajecznica z różnorodnymi dodatkami.
 
Wprowadzenie stacji Live Cooking ma na celu  przede wszystkim większe zróżnicowanie oferty oraz wyjście naprzeciw oczekiwaniom Gości.O jakość śniadań dba szef kuchni Mariusz Stefaniak, który w ostatnim czasie dołączył do zespołu hotelu.

Newsletter

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij