IGHP wspiera Mazury HoReCa

17.03.2016
  1. Strona główna
  2. Aktualności
  3. Szczegóły aktualności

Targi Mazury HoReCa - w tym roku w nowoczesnej formule Business Fast Date - odbędą się 13 i 14 maja w Ostródzie. Patronat nad wydarzeniem objęła Izba Gospodarcza Hotelarstwa Polskiego.

Organizatorzy postawili na innowacyjną formę wydarzenia w kształcie Business Fast Date. To formuła gwarantująca wszystkim wystawcom spotkania biznesowe z Profesjonalnymi Kupującymi, którymi będą właściciele hoteli i restauracji, dyrektorzy i kierownicy poszczególnych działów w hotelach i obiektach turystycznych, szefowie kuchni, projektanci wnętrz oraz inwestorzy. Podczas wydarzenia będzie można poznać m.in. ofertę Unilever Food Solutions, Octim, UDH, Wysowianka, Andropol, Tom-Gast, Janex, Ambasador czy Social Wi-Fi.
 
W trakcie trwania targów odbędą się również konkursy kulinarne zarówno dla profesjonalnych kucharzy, jak i amatorów. Będzie to między innymi konkurs na najlepszy deser lodowy „Master Ice Cream Challenge” czy „Gęsina na polskim stole”. Drugiego dnia odbędzie się także festiwal smaków połączony ze strefą Food Truck serwujących potrawy ze wszystkich zakątków świata.
 
MAZURY HoReCa odbędzie się w dniach 13-14 maja w Centrum Targowo-Konferencyjnym Expo Mazury w Ostródzie. Hale targowe można odwiedzać w godzinach 10:00 – 17:00. Więcej szczegółów na www.mazuryhoreca.pl.

Newsletter

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij