Włoskie otwarcie Hotelu Atos

13.09.2016
  1. Strona główna
  2. Aktualności
  3. Szczegóły aktualności

W dwugwiazdkowym hotelu Grupy Satoria wprowadzono nowe menu. 

Szef Kuchni zaprasza na jedyną w swoim rodzaju pizzę z ręcznie robionego ciasta, pomidorów pelatti, ze świeżymi dodatkami oraz sosami własnej roboty. Gość wybierać może spośród pięciu smaków lub skomponować własną pizzę.

W ofercie Restauracja posiada również zupy, sałaty, oraz prawdziwe włoskie pasty m.in. spaghetti w sosie Carbonara z parmezanem.

Dla miłośników deserów przygotowano iście włoski deser- tiramisu oraz profiterole- ciastko ptysiowe podane z lodami, polane gorącą czekoladą.
 
Zapraszamy do Start hotel Atos.

Newsletter

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij